Termeni si conditii


Daca utilizezi serviciile si produsele oferite de site-ul www.semne-indicatoare.ro inseamna ca esti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

TERMENI GENERALI

Site-ul www.semne-indicatoare.ro este un site al Creative Sign. Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acordul de utilizare isi produce efectele intre dumneavoastra si www.semne-indicatoare.ro. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve. Creative Sign poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane.

Continuarea utilizarii site-ului presupune acordul dvs. tacit si acceptarea in intregime a termenilor si conditiilor prezentate in cele ce urmeaza. Utilizarea presupune acceptarea regulilor Creative Sign. Creative Sign poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul. Creative Sign poate limita accesul la site ori la anumite parti din site. Totodata, poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.


CONTINUT

Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia respectarii termenilor impusi de catre Creative Sign.

Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al Creative Sign. Creative Sign nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.Politica de confidentialitate


DREPTURI DE AUTOR

Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.semne-indicatoare.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre Clubul Roman de Presa: "Consiliul de Onoare considera ca preluarea fara cost a unor materiale de presa se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza.

In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informatiei. Preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu detinatorul drepturilor. Sursa www.semne-indicatoare.ro va fi citata, cu link catre site, in primul paragraf (ex.: "Cursul de schimb va inregistra, in perioada urmatoare, cresteri si scaderi, miscari naturale, care vor fi consemnate in ansamblu de toata economia, potrivit guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, informeaza www.semne-indicatoare.ro"). La sfarsitul ultimului paragraf al stirii si in cadrul acestuia se va preciza "Integral pe www.semne-indicatoare.ro" (sau o formula echivalenta, practicata de site-urile in cauza), aceasta formula avand link in www.semne-indicatoare.ro.


TRANSMITEREA DE INFORMATII

Prin transmiterea de informatii catre www.semne-indicatoare.ro se intelege funizarea de catre dumneavoastra a unor materiale, incluzand, dar fara a se limita la mesaje, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video.

Transmiterea de informatii catre www.semne-indicatoare.ro echivaleaza cu acceptul acordat Creative Sign si societatilor afiliate ca liber de orice obligatie privind achitarea unei plati si/sau remuneratii, ne-exclusiv si pe o perioada de 50 de ani, sa utilizeze, copieze, publice, distribuie, in orice mod si cu orice titlu, in orice mediu existent ori descoperit in viitor, aceste informatii.

Totodata, prin transmiterea de informatii catre www.semne-indicatoare.ro , se prezuma acordul dumneavoastra privind despagubirea Creative Sign si/sau a tertilor ca urmare a existentei/nasterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informatii. Creative Sign nu accepta o raspundere limitata din partea furnizorului de informatii.