Indicatoare de salvare

Indicatoare de salvare

Mod de prindere recomandat: suruburi, silicon sau banda dublu adeziva Semnul se realizeaza la comanda si pe suport autocolant (folie pvc autoadeziva, grosime 75 microni) Semnele din autocolant se aplica doar pe suprafete lise (sticla, panouri PVC, pal melaminat..)
Semnul trebuie instalat, in principiu, la o inaltime corespunzatoare, orientat in functie de unghiul de vedere, tinandu-se seama de eventualele obstacole, fie la intrarea intr-o zona in cazul unui risc general, fie in imediata apropiere a unui risc determinat sau a obiectului ce trebuie semnalat, si intr-un loc bine iluminat, usor accesibil si vizibil.    In cazul in care conditiile de iluminare naturala sunt precare, trebuie utilizate culori fosforescente, materiale reflectorizante sau iluminare artificiala, fara a aduce atingere prevederilor legislatiei nationale care transpun Directiva 89/654/CEE. Semnul trebuie inlaturat cand situatia care il justifica nu mai exista. Compania noastra realizeaza semne pe material fosforescent la comanda.
Semn de salvare sau de prim ajutor - semnul prin care se dau indicatii privind iesirile de urgenta ori mijloacele de prim ajutor sau de salvare. Caracteristici: pictograma dreptunghiulara sau patrata, simbol alb pe fond verde, partea verde acopera cel putin 50% din suprafta Semnul este realizat din pvc rigid, rezistent la impact, pretabil aplicatiilor de printare.